Trouwen by Liefs

De mooiste dag van je leven vieren we graag samen met jou! Bij Liefs werken we o.a. samen met onze fotografie partner Joyce van Puyvelde en verzorgen we met regelmaat op de locatie Kasteel Doenrade bruiloften. We hebben aandacht en een luisterend oor voor alle wensen.

Meer info...

Rouwwerk

Bloemen zijn er altijd bij een mooi afscheid. Bloemen zijn een blijk van waardering voor wat de overledene heeft betekend. Bloemen bieden troost. Wij bieden graag troost door een bloemstuk op maat te maken voor uw dierbare.  

Meer info...

Liefs-Living Bloemen Atelier

Bij Liefs ben je aan het juiste adres voor de mooiste ambachtelijke bloemstukken, die perfect passen bij een landelijke en natuurlijke sfeer. Wij bieden een ruim assortiment aan bloemen en decoraties van onder andere de merken Clayre en Eef en HomeDeco. Daarnaast hebben we ook onze eigen creaties, die met veel liefde en passie worden samengesteld.

Onze bloemstukken zijn geschikt voor elk jaargetijde en voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een prachtig duurzaam boeket voor een verjaardag, een mooi bloemstuk voor een bruiloft of een passend rouwstuk, bij Liefs zorgen we ervoor dat je bloemwerk perfect aansluit bij jouw wensen en de gelegenheid.

Of je nu langskomt in ons atelier of online een bestelling plaatst, bij Liefs ben je verzekerd van de mooiste bloemen en de beste service.

Bestel je bloemstukken online

Vanuit ons wisselend assortiment plaatsen we veel zaken online. Maar heb je specifieke wensen? Stuur ons dan zeker even een mail of PB via onze Social Media kanalen.